Serviceværkstedet
Vi ser frem til at kunne betjene dem på vores værksted Vores værksted tilbyder service og reparation på såvel Hyundai som andre mærker vores værksted er udstyret med alt det moderne udstyr som et værksted har brug for, for at kunne udfører en kvalitetsmæssig korrekt reparation og service.
Værksted/Reservedele:


Autoriseret Hyundai Service betaler sig i længden
Det bedste, du kan gøre for din bil, er at sikre den regelmæssig service. Og det på et autoriseret værksted. Med autoriseret Hyundai service er du sikret, at din bil er i hænderne på eksperter. Eksperter, som vel og mærke kender din Hyundai allerbedst. For det første findes der alene i Hyundais program personbiler i 14 forskellige modeller, og hertil kommer så et bredt udvalg af varebiler. Det er altså ret mange forskellige modeller at holde styr på, og hver model har sine egne karakteristika. Vores mekanikere er specialuddannede i Hyundai modellerne og kender derfor disse karakteristika fra A til Z. For det andet kræver de fleste bilmærker forskelligt specialværktøj, og hvis et uautoriseret værksted skulle anskaffe specialværktøj til alle mærker, så kunne det hurtigt blive en dyr omgang. Vi har naturligvis alt det værktøj, som de forskellige modeller kræver. For det tredje kan Hyundai tilbyde nogle servicemodeller, som de færreste andre kan hamle op med. Du kan for eksempel tegne en Hyundai Serviceaftale, som er en enkel måde at sikre sig mod uforudsete udgifter i mange år frem. En Hyundai Serviceaftale kan du tegne for 5 år frem, når du køber en ny bil. En sådan serviceaftale kan du få for blot 299 kr. om måneden, og det kan være endog meget billigt i forhold til, at bilen pludselig står over for en større og dyr reparation, fordi den ikke er blevet tjekket på de vitale områder jævnligt. Men vi har selvfølgelig også et godt servicetilbud til Hyundai biler, som er over 5 år gamle, og det kalder vi Hyundai Service 5+, som du kan få for blot 1.295 kr. Du kan læse mere om Hyundai Serviceaftale og se, hvad de forskellige servicetilbud omfatter og koster for netop din model.
Autoriseret Hyundai Service betaler sig i længden
Der er faktisk ikke noget krav om, at et værksted skal bruge originale reservedele. Det vil sige, at du på et uautoriseret værksted ikke kan være helt sikker på, at de brugte reservedele passer 100 % til din specifikke Hyundai model, og du har ikke nogen garanti for kvaliteten – og ydermere ingen garanti på bilen, hvis uoriginale reservedele er anvendt. Det har du hos os, for vi bruger udelukkende originale Hyundai reservedele, som lever op til de samme høje kvalitetskrav som de dele, der sad på din bil, da den var ny. Ydermere har vi store reservedelslagre, så vi straks – eller meget hurtigt – kan fremskaffe de rigtige reservedele. Og husk så til sidst, at en autoriseret servicehistorik altid vil tælle på plussiden ved et eventuelt gensalg af din Hyundai. Vi hjælper dig med at vedligeholde din Hyundai gennem hele dit ejerskab, så du kan køre på vejene med ro i sindet og vide, at din Hyundai er i den absolut bedste forfatning. Høj sikkerhed er det vigtigste, når det handler om biler, og med Autoriseret Hyundai Service kan du være helt tryg!