Reservedele og tilbehør
Biltilbehør er det, der gør turen lidt sjovere

Du kender sikkert ordet, "indstigningsmodel". Modsat andre bilmærkers ofte sparsomt udstyrede indstigningsmodeller, så har Hyundai et særdeles højt niveau af udstyr – selv i disse modeller. Hos Hyundai ved vi, hvor meget det betyder med ordentligt udstyr. Derfor har vi valgt forsyne selv vores basismodeller med et godt grundlag af udstyr. Men det er jo ikke ensbetydende med, at du ikke selv kan berige bilens interiør med ekstra udstyr, for enhver model – uanset pris – kan tilføjes noget biltilbehør, som løfter den op i en endnu højere klasse. Det behøver ikke at være luksusudstyr som læderindtræk eller rat i ædeltræ – nej, det kan være helt praktiske foranstaltninger, som gør det både sjovere og nemmere at køre i bilen. Visse typer biltilbehør er indlysende og i visse tilfælde endda lovbefalede. Hvis du er i den lykkelige situation, at man oplever familieforøgelse, ja så siger det sig selv, at du på et tidspunkt skal have et barnesæde til bilen, og hvis du får brug for at koble en trailer på bilen, så skal der være en trækkrog, og den skal både være godkendt, synet og så videre.


Spring ikke over, hvor gærdet er lavest – vælg originalt Hyundai biltilbehør og reservedele
Der findes masser af "bilsupermarkeder" – både fysiske forretninger og netbutikker, som sælger alskens biltilbehør. Ofte billigt, og det er der jo som regel en grund til! Det forskellige biltilbehør, disse steder sælger, skal som regel helst passe – nogenlunde – til en lang række bilmærker og bilmodeller, så de skal masseproduceres i store mængder, og hvis priserne skal være konkurrencedygtige, så er der ikke altid råd til at bruge de bedste kvalitetsmaterialer. Det er heller ikke altid, det købte biltilbehør passer 100 % til ens egen bil, og så skal man file lidt hist og her for at få det til at passe. Og det er sjældent godt for hverken sikkerheden eller holdbarheden. Det undgår du, hvis du køber originalt Hyundai biltilbehør, for så kan du være sikker på, at det både er kvalitetstestet og skræddersyet til netop din Hyundai model. På vores side der omhandler biltilbehør kan du søge på både bilmodel og den type ekstraudstyr, du er ude efter.
Både til det ydre og til det indre
For hver enkelt Hyundai model kan du blandt andet søge på biltilbehør inden for kategorierne Beskyttelse, Fælge, Farver, Komfort, Motor, Sikkerhed, Styling, Transmission og Transport. Visse ting som styling og fælge har primært med bilens fremtoning at gøre, mens for eksempel beskyttelse kan være biltilbehør, som skåner bilen i den daglige brug og forlænger dens levetid – måtter, bagagerumsbakke, beskyttelsesfolie til kofangerne, sidelister og lignende, og under kategorien sikkerhed finder du de lovbefalede advarselstrekanter og sikkerhedsveste. Under kategorien komfort kan du for eksempel finde parkeringssensorer både til for og bag, og du kan finde en fartpilot, som kan eftermonteres. Når du skal købe en ny Hyundai, så kan du selvfølgelig se samtlige specifikationer for hver enkelt model på vores hjemmeside, og du kan se, hvad bilen har af standardudstyr og eventuelt biltilbehør. Og så kan du ellers frit supplere fra vores liste over biltilbehør..
Værksted/Reservedele: