1,99% Fast rente
Debitorrente 2,01%
ÅOP = 5,14%

Beregnet på baggrund af følgende forudsætninger: Hovedstol 200.000 kr., 20% i udbetaling, lånets løbetid 7 år, afdragsform annuitetslån med tinglyst ejendomsforbehold (bil) for hovedstolen og betaling via BS. Krav om kaskoforsikring.

Ny bil uden bekymringer. Til en fast lav pris.

Der er mange fordele ved privatleasing hos Hyundai. Du får glæde af en ny bil uden at skulle bekymre dig om værditab eller uforudsete udgifter. Og vi kan tilpasse aftalen til netop dit kørselsbehov og din økonomi.

Læs mere

Hvorfor betale for meget? Har du kig på drømmebilen, og er du træt af at skulle låne gennem din bank, hvor du måske skal betale for meget, eller hvor processen er for besværlig?

Hyundai Finans tilbyder finansiering af din nye Hyundai på konkurrencedygtige vilkår. Det er både let, hurtigt og sikkert. Vores mål er ganske enkelt at kunne tilbyde dig et af markedets bedste billån, som vi sætter sammen, så det matcher dine ønsker.

Tag en snak med os om mulighederne for et godt og billigt billån gennem Hyundai Finans. Du kan også starte med at benytte vores online låneberegner her på sitet.

- lidt mere mobil Erhvervsleasing hos Hyundai sikrer dig ikke kun lidt mere køreglæde. Det sikrer dig også lidt mere fleksibilitet og professionalisme.

Vi rådgiver din virksomhed og hjælper med at finde frem til, hvad det er, I har brug for. Skal bilerne fungere som et mobilt kontor? Hvad er kørselsbehovet? Og hvilke aftaler inden for erhvervsleasing passer jer bedst?

Læs mere

Med et billån fra Hyundai Finans bliver drømmen om en ny bil lidt lettere. Hyundai Finans sikrer dig attraktive finansieringsmuligheder og billån, der ikke bare matcher, men ofte også er bedre end bankernes..

De billån, vi tilbyder, kan skræddersyes efter behov. Vi kan f.eks. tilbyde finansiering i en periode helt op til 96 måneder (8 år). Det vigtigste er, at du får den løsning, du og din økonomi er er bedst tjent med.

Via vores billåns beregner kan du hurtigt beregne, hvad din omkostning er, og få svar på dine muligheder.

• Vil du lægge en udbetaling – og hvor meget?
• Hvor lang periode vil du betale bilen over?
• Vil du have fast eller variabel rente?

Beregn prisen på dit billån

Når du vælger en fast rente, er du sikret den aktuelle rente i hele perioden og ved altid, hvad din månedlige ydelse er.

Vælger du variabel rente, bliver din månedlige ydelse løbende reguleret i forhold til den offentlige referencerente, og den kan både være højere og lavere end den faste rente i perioden. Valget er op til dig.

Husk. Du kan altid få ekstraudstyr med i din finansiering. På den måde betaler du i løbet af billånets løbetid af på vinterdæk, måtter, navigation eller lignende udstyr.

Få mere af vide om den aktuelle rentesats

Du ansøger om billånet ved at udfylde et skema sammen med din lokale Hyundai-forhandler, der også kan vejlede dig. Her vil du typisk skulle oplyse indkomst, bopæl mv. Det er derfor også nødvendigt, at du ikke står i RKI.

Du har også mulighed for at finansiere din nye bil hos Hyundai Finans uden udbetaling. Det kan være en god idé, hvis du f.eks. ikke har en brugt bil i bytte. Vælger du et billån uden udbetaling skal du være opmærksom på, at den månedlige udbetaling bliver en smule højere.

Du skal bl.a. opfylde følgende krav ved kr. 0,- i udbetaling:

• Positiv kreditgodkendelse af Hyundai Finans
• Ikke registreret i RKI
• Over 25 år
• Obligatorisk kaskoforsikring

· Du bestemmer selv udbetalingen
· Du vælger selv, om du vil have billån med fast eller variabel rente
· Du kan vælge kr. 0,- i udbetaling
· Konkurrencedygtige vilkår og betingelser (ofte bedre end banken)
· Vi finansierer nye og brugte Hyundai

Hyundai Plus er et koncept, der giver dig styr på din biløkonomi. Nu kan du nemlig købe en ny Hyundai, hvor finansiering, forsikring og service er inkluderet. Du får kort sagt én samlet bilpakke til én attraktiv ydelse om måneden.

PIdeen bag Hyundai Plus er enkel: Ved at lægge flere ting sammen bliver der mindre at bekymre sig om. Glem alt om uforudsete udgifter. Glem alt om at indhente forskellige tilbud – bare råd til at være godt kørende.

Med Hyundai Plus er du sikker på finansiering til konkurrencedygtige priser, der samtidig kan skræddersyes præcist til dine behov.

Sammen finder vi ud af, hvor lang din afdragsperiode bør være. Vi finder ud af de vilkår, der matcher dig, og hvordan perioden skal hænge sammen med ydelsen. Kort fortalt sikrer vi dig overblik over, hvad din nye Hyundai samlet set koster dig om måneden.

• Finansiering til konkurrencedygtige priser
• Fleksible og attraktive finansieringsvilkår.
• En månedlig ydelse

Finansiering udbydes af Hyundai Finans.

Med til Hyundai Plus hører også en attraktiv forsikring med mange fordele.

For det første oplever du ingen kilometerbegrænsning. For det andet gælder forsikringen i hele 5 år og følger bilens serviceaftale. Det betyder, at din ydelse er fast i hele perioden. Der kan dog forekomme en prisregulering, hvis du får mere end 1 skade i en 3-årig periode.* Forsikringen har også den fordel, at din bil vil blive repareret på et autoriseret Hyundai-værksted, hvis uheldet er ude. Så ved du, at din bil bliver behandlet af en, der er specialuddannet i Hyundais bilmodeller.

Hyundai Forsikring giver dig – hele vejen – lidt mere tryghed på kontoen.

• Indeholder ansvar og kasko
• Fast pris i alle 5 år
• Ingen kilometerbegrænsning
• Altid autoriseret værksted
• Inkl. førerpladsdækning med bl.a. tab af erhvervsevne
• Prisen falder ved 25 år eller 3 års skadesfri kørsel

* Selvrisiko pr. skade: 5.000 kr. (under 25 år: dobbelt selvrisiko fra og med 2. skade)

Hyundai Plus er inklusiv en service- og vedligeholdelsesaftale.* Sammen med Hyundais unikke 5 års garanti betyder det, at du ikke behøver at tænke på uforudsete udgifter, når din Hyundai skal til service. Serviceaftalen løber som noget unikt i markedet op til 60 måneder og følger dermed bilens garanti.

Du behøver heller ikke at tænke på, hvor dit nærmeste autoriserede Hyundai-værksted er. Med over 60 værksteder er der altid ét tæt på dig – og du kan altid være sikker på kvaliteten. Der bliver kun brugt originale Hyundai-reservedele. Skulle uheldet være ude, er du dækket ind af Hyundai Vejhjælp. Vi kommer og hjælper dig videre – også uden for landets grænser. .

Service- og vedligeholdelsesaftalen gør dig helt enkelt godt kørende.

• Europæisk vejhjælp
• Originale reservedele
• Alle fabriksanbefalede services, inkl. softwareopdateringer
• Hyundai´s garanti på 5 år uden kilometerbegrænsning

*eksklusiv dæk